قيمت ايمپلنت و کاشت دندان

ساخت وبلاگ

ايمپلنت دندان

o4s7_q3.jpg

يکي از روش هاي نوين در جايگزيني دندان هاي پوسيده، شکسته و صدمه ديده يا کاشت دندان جديد به جاي دندان از دست رفته، ايمپلنت دندان است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاري برنا، در زمان گذشته از دست دادن دندان ها برابر با از دست دادن زيبايي ظاهري فرد و راهي براي جبران اين نقص وجود نداشت. کم کم و به مرور زمان دندان هاي مصنوعي و روش هاي متفاوت کاشت راه خود را در اين صنعت باز کردند. يکي از روش هاي نوين در جايگزيني دندان هاي پوسيده، شکسته و صدمه ديده يا کاشت دندان جديد به جاي دندان از دست رفته، ايمپلنت دندان است. در اين روش پايه اي فلزي در داخل استخوان فک محکم مي شود که حکم ريشه دندان جديد را خواهد داشت و دندان جديد بر روي آن قرار خواهد گرفت. در ادامه همراه باشيد تا زواياي مختلف ايمپلنت دندان را با هم بررسي کنيم.

جنس ايمپلنت دندان

ايمپلنت هاي دندان بايد مقاومتي بسيار بالا داشته باشند تا در برابر ضربه و فشار هاي وارده استقامت داشته باشند. از اين رو معمولاً اي فلزات يا آلياژ هايي از آن ها تهيه مي شوند. يکي از فلزاتي که کاربردي بي نظير و بي اندازه در صنعت ايمپلنت دندان دارد ، تيتانيوم است. تيتانيوم با داشتن مقاومتي بسيار بالا ، ميزان خوردگي بسيار کم و سابقه اي بسيار طولاني در عرصه ايمپلنت به عنوان يکي از بهترين مواد براي توليد ايمپلنت هاي دندان شناخته مي شود. علاوه بر اين موضوع تيتانيوم به خوبي توسط بدن فرد پذيرفته شده و پيوند بر قرار مي کند. البته در مواردي بسيار نادر ممکن است که بدن شخص به تيتانيوم حساسيت داشته باشد که در اين موارد مي توان از ايمپلنت هاي جايگزين استفاده نمود. از ايمپلنت هاي جايگزين مناسب مي توان ايمپلنت زيرکونيوم را نام برد که به تازگي در بازار راه خود را پيدا کرده است و احتمالاً مدتي طول خواهد کشيد تا به سابقه و ماندگاري تيتانيوم دست پيدا کند.

اجزاي ايمپلنت دندان

از آن جايي که ايمپلنت هاي دندان تعداد بي شماري دارند و اين انواع هر کدام در تعداد اجزا مي توانند متفاوت باشند نمي توان گفت که تعداد هميشه ثابت است. اما به طور معمول اکثر ايمپلنت هاي دندان از سه قسمت اصلي تشکيل مي شوند : فيکسچر ، اباتمنت و تاج دندان.

1- فيکسچر همان پايه ايمپلنت است که به عنوان ريشه دندان جديد در داخل استخوان فک جاسازي مي شود و با آن پيوند بر قرار مي کند. جنس فيکسچر همانطور که ذکر شد از فلزات و مخصوصاً تيتانيوم است تا بتواند به خوبي با استخوان فک ارتباط بگيرد.

2- اباتمنت نيز همان رابط يا واسط در ايمپلنت است. از آن جايي که ارتباط دهنده دو قسمت اصلي ايملپنت دندان است ، به آن واسط گفته مي شود و نقش اصلي آن نيز همين است. در برخي از ايمپلنت هاي دندان مثل ميني ايمپلنت ها ممکن است اين قطعه نيز حذف شود.

3- تاج و روکش دندان يا همان دندان مصنوعي جديد است که در واقع ويترين ايمپلنت به حساب مي آيد و نمايش دهنده زيبايي و محصول نهايي است که بر روي اباتمنت قرار مي گيرد. نکته حائز اهميت اين است که تاج هاي دندان متناسب با خصوصيات ظاهري دندان هاي طبيعي هر شخص تهيه و توليد مي شود. بنابراين ظاهري دو چندان زيباتر و طبيعي تر نسبت به ساير روش هاي کاشت دندان خواهد داشت.

متخصص ايمپلنت دندان

متخصص ايمپلنت دندان شخصي است که به صورت اختصاصي در همين زمينه مطالعه داشته و تجربه طولاني در زمينه کاشت و ايمپلنت دندان دارد. توصيه اکيد ما به شما در صورت نياز به انجام ايمپلنت دندان ، مراجعه به متخصص ايمپلنت به جاي جراحان يا دندان پزشکان معمولي است. براي آشنايي با مرکز ايمپلنت به لينک زير مراجعه کنيد .

مرکز ايمپلنت

قيمت ايمپلنت دندان

براي اطلاع از جديدترين قيمت هاي ايمپلنت دندان مي توانيد به سايت مراجعه کنيد.

قيمت ايمپلنت دندان

مزاياي ايمپلنت دندان

ايمپلنت دندان مزاياي بي شماري دارد. از ميان آن ها مي توان به موارد زير اشاره کرد که عمده اين مزيت ها به حساب مي آيند و از عوامل اصلي محبوبيت ايمپلنت در سطح جهان هستند :

1- مقاومت بالاي ايمپلنت هاي دندان نسبت به ساير روش هاي کاشت دندان از مزيت هاي بزرگ آن به حساب مي آيد. همانطور که گفته شد ايمپلنت دندان معمولاً از جنس فلزات هستند و همچنين با روش کاشت منحصر به فردشان که در داخل استخوان فک قرار مي گيرند ، اين مقاومت چندين و چند برابر مي شود.

2- بهبود کارکرد دهان و دندان ها : مواردي مانند جويدن غذا و صحبت کردن که با استفاده از دندان هاي مصنوعي گاهاً دشوار يا با مشکل رو به رو مي شدند ، با استفاده از ايمپلنت دندان حس و حال استفاده از دندان هاي طبيعي را خواهند داشت و مشکلاتي مانند لق زدن دندان مصنوعي در داخل دهان به کل رفع خواهند شد.

3- طول عمر ايمپلنت هاي دندان نسبت به ساير روش هاي کاشت و جايگزيني دندان بسيار بالاتر است. البته اين مورد به چندين و چند عامل نظير کيفيت ايمپلنت ، طرز کاشت و نحوه مراقبت شخص از ايمپلنت ها بستگي دارد.

4- ظاهري زيبا و طبيعي : ظاهر ايمپلنت ها بر خلاف دندان هاي مصنوعي که شايد کمي توي ذوق بزنند ، در لابراتور ها تهيه مي شوند و بسيار طبيعي و زيبا خواهند بود. به نحوي که پس از قرار گيري در داخل دهان امکان تشخيص آن ها از ساير دندان ها دشوار است.

مراقبت هاي پس از عمل ايمپلنت دندان

اين مراقبت ها شامل مراقبت هاي روز هاي ابتدايي که شامل فشار نياوردن زياد به ايمپلنت به علت امکان کج شدن آن و همچنين استفاده از مواد غذايي نرم است. در وهله دوم مسواک زدن روزانه و استفاده از نخ دندان و مواد دهان شويه يا ضد عفوني کننده مي باشد که بهتر است در بازه هاي منظم جهت بررسي ايمپلنت به جراح يا متخصص مراجعه کنيد.

مراقبت هاي ايمپلنت

 

 

تفریحات سالم...
ما را در سایت تفریحات سالم دنبال می کنید

برچسب : قیمت,ایمپلنت,و,کاشت,دندان, نویسنده : سامان yeksitem بازدید : 184 تاريخ : سه شنبه 8 مهر 1399 ساعت: 0:29

لینک دوستان

خبرنامه