دستگاه چربي گير فايبرگلاس

ساخت وبلاگ

چربي گير

چربي گير به منظور حذف روغن (چربي نامحلول ) از پساب خروجي از فاضلاب آشپزخانه ، رستوران ها ، غذاخوري ها، فست فوده وکترينگ ها مورد استفاده قرار مي گيرد. دستگاه چربي گير فايبرگلاس اين شرکت در سايز ها و اندازه هاي مختلف و با توجه به نوع سفارش توليد مي گردد.

مهمترين مزاياي چربي گير رستوران و آشپزخانه هاي صنعتي عبارت است از:

  •  قابليت ساخت در ابعاد دلخواه دستگاه چربي گير فايبرگلاس رستوران
  •  استحکام بسيار بالاي جداره و امکان مدفون کردن آن دستگاه چربي گير فايبرگلاس رستوران
  •  مقاومت بسياربالا در مقابل خوردگي و مواد شيميايي دستگاه چربيگير رستوران فايبرگلاس
  •  ايزولاسيون کامل و بدون بو دستگاه چربي گير رستوران فايبرگلاس
  •  قابليت جابجايي محل استقرار دستگاه چربي گير رستوران
  • داراي دو دريچه جهت بازديد دوره اي دستگاه چربي گير فايبرگلاس رستوران
  • بالاترين عملکرد جداسازي ذرات چربي از فاضلاب بدليل استفاده از مديا و اندازه گيري دقيق مقاطع دستگاه چربي گير رستوران فايبرگلاس
  • برخورداري از ونت هوا جهت دفع بوي ناشي از ليز شدن چربي
  • دستگاه چربي گير فايبرگلاس رستوران داراي سبد آشغالگير قابل تعويض

1efo_m1.jpg

absanco.com

چربي گير فايبرگلاس

امروزه به دليل مشکلات زيست محيطي پساب خروجي از واحدهاي توليدي و صنعتي بايد استانداردهايي زيست محيطي را داشته باشد. معمولاً پساب خروجي از واحدهاي صنعتي خصوصاً آشپزخانه ها حاوي ذرات روغن و چربي مي باشد که در صورت تخليه به چاه جاذب، شبکه و تصفيه خانه فاضلاب مشکلاتي از قبيل گرفتگي و … را در لوله ها ايجاد خواهد کرد. بدين منظور بايد قبل از تخليه به محيط، اين چربي و روغن را حذف کرد.

شرکت مهندسي آبسان سازه آپادانا، با تکيه بر دانش فني مهندسين و پرسنل اجرايي خود موفق به ساخت و توليد چربي گيرهاي نسل جديد (نسل سوم) از پليمرهاي خاص و الياف مقاوم در برابر خوردگي، نموده است.

اين چربي گيرها داراي راندمان بسيار بالايي در عمل حذف روغن و چربي تا حدود ?? درصد مي باشد. مکانيزم عملکرد به گونه اي است که پساب ورودي به سيستم پس از گذشت از قسمت هاي تعبيه شده و گذشت زمان ماند در قسمت خروجي قرار گرفته و مديايتعبيه شده در اين پکيج روغن و چربي موجود را جذب و به بالاي سطح هدايت مي کنند. سپس آب تصفيه شده که عاري از هر گونه روغن و چربي است از سيستم خارج مي شود.

مزاياي استفاده از چربي گير چيست ؟

  • جلوگيري از ورود چربي و آشغال به لوله هاي انتقال فاضلاب
  • جلوگيري از پر شدن سريع چاه هاي جاذب به دليل عدم ورود ذرات معلق
  • پايين آوردن آلودگي و بالا بردن راندمان تصفيه خانه
  • استفاده بعنوان ايستگاه پمپاژ
  • ويژگي هاي چربي گير
  • ايزولاسيون کامل و بدون بو
  • استحکام بسيار بالاي جداره و امکان مدفون کردن دستگاه
  • حمل و نصب آسان
  • قابليت ساخت در ابعاد دلخواه
  • قابليت جابجايي محل استقرار
  • دارا بودن پوشش ضد اشعه ماورا بنفش دستگاهUV
  • مقاومت بسياربالا در مقابل خوردگي و مواد شيميايي
  • عمر طولاني
  • داراي دو دريچه جهت بازديد دوره اي
  • عدم نياز به عايقکاري و تعمير
  • بالاترين عملکرد جداسازي ذرات چربي از فاضلاب بدليل استفاده از مديا و اندازه دقيق مقاطع
  • برخورداري از ونت هوا جهت دفع بوي ناشي از ليز شدن چربي
  • داراي سبد آشغالگير قابل تعويض

چربي گير (جدا کننده هاي چربي) به همراه هواي محلول(DAF) (DESSOLVED AIR FLOTATION)

در چربي گير ها به روش (DAF) جداسازي از طريق وارد کردن حبابهاي ريز گاز (معمولاً هوا) به داخل فاز مايع صورت مي‌پذيرد. حبابهاي هوا به ذرات جامد مي‌چسبند و نيروي شناوري مجموعه ذره و حبابهاي گاز بقدري زيادي است که سبب صعود ذره به سطح مي‌شود، بدين ترتيب مي‌توان ذراتي را که چگالي آنها از مايع بيشتر است را نيز به صعود به سطح واداشت. صعود ذرات با چگالي کمتر از مايع (مانند روغن محلول در آب) را نيز مي‌توان با اين عمل تسهيل کرد.

استفاده از حباب هاي گاز يا هوا به منظور جداسازي ذرات معدني و نيز در تصفيه پساب حاوي روغن بطور گسترده‌اي استفاده شده است.

بطور کلي فرآيند شناورسازي (در چربي گير ) از چهار مرحله اساسي تشکيل مي‌شود:

  1.  توليد حباب (Bubble) در پساب روغني.
  2.  برخورد بين حبابهاي گاز و قطرات روغن شناور در آب .
  3.  چسبيدن ذرات روغن به حبابهاي گاز.
  4. صعود مجموعه هوا – روغن به سطح آب يعني جائيکه روغن (و نيز ذرات جامد معلق همراه آن) از آنجا جمع‌آوري مي‌شوند.

 يک سيستم DAF بطور معمول داراي قسمتهاي زير است:

پمپ فشار، سيستم تزريق هوا، مخزن اشباع سازي، رگولاتور فشار (شيرفشارشکن)و مخزن شناورسازي (داراي پخش کننده جريان ورودي)

 روش هاي مختلف اشباع سازي

در سيستم چربي گيري DAF جهت اشباع سازي پساب از هوا آنرا تحت فشار قرار مي‌دهند. تحت فشار قرار دادن پساب به سه روش صورت مي‌گيرد :

?تحت فشار قرار دادن کل جريان : در اين سيستمچربي گير ) تمام پساب خام ورودي تحت فشار قرار گرفته و از هوا اشباع مي‌شود. در اين طرز عمل نسبت به دو روش ديگر بيشترين مقدار هوا حل مي‌شود و نتيجه آن بيشترين احتمال اتصال مناسب بين ذرات و حبابهاي هواست. اما در اثر اين عمل بدليل نياز به سيستمهاي اشباع سازي بزرگتر احتمال شکستن لخته‌ها، در اثر عملکرد پمپ و همچنين هنگام کاهش فشار بيشتر مي‌شود.

?تحت فشار قرار دادن قسمتي از جريان: در اين سيستمچربي گير ) قسمتي از پساب خام ورودي به طرف سيستم تحت فشار منحرف مي‌گردد. از ميان مزاياي اصلي اين سيستم مي‌توان کاهش دادن بهاي پمپاژ، ظرفيت بيشتر سيستم در حمل جريان لخته سازي و کاهش شکستن لخته‌ها را نام برد. عيب رايج اين سيستم و سيستم اول، قيچي شدن لخته‌ها و يا امولسيوني شدن روغن در هنگامي است که جريان ورودي دچار کاهش فشار مي‌شود. در فشارهاي يکسان، مقدار هواي حل شده در اين سيستم نسبت به تحت فشار قرار دادن کل جريان بدليل شدت جريان کمتر پساب کمتر مي‌باشد.

?تحت فشار قرار دادن جريان برگشتي: در اين سيستم ( چربي گير )?? تا ?? درصد پساب تصفيه شده به سيستم تحت فشار برگردانده مي‌شود بنابراين از شکسته شدن لخته‌ها و يا امولسيون مجدد روغن در جريان ورودي اجتناب مي‌شود. اگر نخواهيم که بار هيدروليکي (بر اساس شدت جريان ورودي) تغيير کند بدليل اضافه شدن جريان برگشتي به کل جريان مجبور به بکارگيري بستر شناورسازي بزرگتري هستيم.

بدليل اينکه فشار پيشنهادي براي سيستم اشباع کننده در مراجع مختلف متفاوت مي‌باشد لازم است تا مقايسه اي بين اين فشارها و فشارهاي واقعي بکارگرفته شده در صنايع مختف انجام شود. بررسي‌ها حاکي از بکار بردن فشار ?? الي ?? پاند بر اينچ مربع در صنايع مختلف و فشار ميانگين ?? پاند بر اينچ مربع مي‌باشد.

در بررسي‌هاي مشابه انجام شده، ميزان جريان برگشتي بين ?? تا ?? درصد و بطور متوسط برابر با ?? درصد گزارش شده است.

 

om7g_m2.jpg

absanco.com

 

ntzr_m3.jpg

absanco.com

l05v_m4.jpg

absanco.com

براي دريافت اطلاعات بيشتر و مشاوره رايگان با کارشناسان ما تماس بگيريد

همراه و واتس اپ09103592006

تلفن: 03136519352 – 03136515568

چربي گير شرکت آسفالت توس (معدن چادرملو)

جهت جداسازي چربي و روغن از فاضلاب خروجي آشپزخانه شرکت آسفالت توس (واقع در معدن چادرملو)، يک پکيج چربي گير DAF با ظرفيت ? مترمکعب و مجهز به پاروي چربي روب طراحي و ساخته شد. در پکيج ساخته شده، پساب ورودي به سيستم در ابتدا وارد يک سبد آشغالگير مستقر در باکس ورودي DAF شده و پس از جداسازي مواد دانه درشت، دانه برنج و حبوبات، … وارد مخزن اصلي DAF مي گردد.

در مخزن اصلي، چربي و روغن ورودي که به صورت مخلوط با آب مي باشد، توسط سيستم توليد حباب هاي ميکروني، از آب جدا شده و به سطح مخزن آمده و توسط پاروي چربي روب از سطح جمع آوري شده و به لاندر جمع آوري چربي که داخل پکيج DAF تعبيه شده هدايت مي شود. چربي جمع آوري شده در اين لاندر توسط يک لوله به يک مخزن ذخيره چربي که در کنار پکيج DAF قرار دارد منتقل مي گردد. در تانک ذخيره چربي سيستمي در نظر گرفته شده که از انجماد چربي و روغن ذخيره شده جلوگيري مي نمايد.

چربي گير اتوماتيک شرکت حايرآسا

در اين پروژه شرکت آبسان سازه آپادانا به عنوان مشاور کارفرما و مجري طرح، اقدام به انجام مراحل مهندسي شامل طراحي و محاسبات فرآيندي ، محاسبات و طراحي پکيج ، محاسبات و طراحي تجهيزات مکانيکي مورد نياز و در نهايت ساخت پکيج چربي گير نموده است.

مشخصات چربي گير اتوماتيک

کارخانه حايرآسا يکي از زير مجموعه هاي گروه صنعتي انتخاب واقع در شهرک صنعتي مورچه خورت مي باشد. يکي از مشکلات اين کارخانه، ورودي چربي به شبکه فاضلاب مجموعه و در نتيجه گرفتگي لوله ها و وارد آمدن خسارت به تصفيه خانه پساب مجموعه بود. با توجه به عدم تمايل اين مجموعه صنعتي در استفاده از پکيج چربي گير دستي، شرکت آبسان سازه آپادانا يک سيستم چربي گير ثقلي با کنترل و تخليه اتوماتيک جهت اين مجموعه طراحي و احداث نموده است.

ظرفيت پکيج

ظرفيت پکيج چربي گير اتوماتيک m3/d 8 مي باشد.

کيفيت پساب چربي گيري شده خروجي از پکيج

بررسي آناليزهاي انجام شده بر روي پساب خروجي از پکيج چربي گير، نشان دهنده راندمان حذف چربي به ميزان ?? درصد از پساب مي باشد.

کيفيت پساب تصفيه شده خروجي از تصفيه خانه

مشخصات کيفي پساب تصفيه شده خروجي از سيستم تصفيه فاضلاب، بر اساس درخواست کارفرما مطابق با استاندارد سازمان محيط زيست ايران جهت آبياري فضاي سبز در نظر گرفته شده است. استفاده از پساب تصفيه شده در آبياري فضاي سبز محوطه مجتمع سبب عدم نياز به مصرف آب شرب جهت آبياري بوده و تاثير بسزايي در حراست از منابع آبي شيرين خواهد داشت.

مدارک مهندسي تهيه شده توسط شرکت آبسان سازه آپادانا

شرکت آبسان سازه آپادانا به عنوان مشاور کارفرما و همچنين نظارت در امر ساخت در پروژه تصفيه خانه فاضلاب دامداري شرکت کشت و دام نجم، مدارک مهندسي مورد نياز جهت اجراي پروژه را تهيه نموده است. مدارک تهيه شده توسط کارشناسان فني شرکت آبسان سازه آپادانا به شرح ذيل مي باشد:
Process Calculation
Technical Specification
Control Philosophy
Operation Manual
Process Flow Diagram (PFD)
Piping & Instrument Diagram (P&ID)
Equipment List
Load List
Mechanical Datasheet
General Plan
Hydraulic Profile
Main Reactor Architectural & Structural Details
Piping Arrangement
Equipment Layout

 

پکيج چربي گير CPI شرکت ژالکه 

بنا به درخواست شرکت ژالکه، يک دستگاه چربي گير  CPI به صورت جمع آوري اتوماتيک چربي طراحي و ساخته شد. در اين پکيج، به دليل زمان ماند ايجاد شده چربي و روغن موجود در فاضلاب به علت اختلاف چگالي، به سطح مخزن حرکت نموده و در قسمت بالاي مخزن به صورت يک لايه جمع مي ­شود.

چربي و مواد سبک شناور توسط پاروي چربي ­روب از سطح جمع ­آوري شده و به باکس جمع ­آوري چربي که داخل تانک اصلي تعبيه شده هدايت مي ­شود. چربي جمع­ آوري شده در اين باکس توسط يک لوله به مخزن ذخيره چربي منتقل مي­ شود.

 

 

تفریحات سالم...
ما را در سایت تفریحات سالم دنبال می کنید

برچسب : دستگاه,چربی,گیر,فایبرگلاس, نویسنده : سامان yeksitem بازدید : 197 تاريخ : چهارشنبه 2 مهر 1399 ساعت: 5:16

لینک دوستان

خبرنامه